Caltexløkka

Nok en gang tok jeg turen til Oslo for å banehoppe.

Ingressen til disse reisebrevene er slående like hverandre, men jeg skulle altså nok en gang ta med meg bilen til Oslo for å inkludere en ny bane i samlingen. Etter folkefesten på Muselunden sist, var jeg denne gangen tilbake i eget selskap. Da fylte jeg som vanlig Shell-koppen på Storebaug, før turen skulle gå nokså sentralt til Oslo.

Jeg slik tur kunne nesten forsvart bruk av kollektivtransport, men det ble altså bilen for at jeg skulle rekke et sosialt lag først. Jeg skulle besøke Caltexløkka, som ligger nokså originalt plassert i Tøyenparken. Å få parkering i området viste seg å være litt utfordrende, så jeg ankom noen minutter ut i kampen. Jeg hadde ikke gått glipp av noe, og var klar for oppgjøret Lille Tøyen FK v Ellingsrud IL i 7. divisjon, avdeling 2, Oslo.

Selve banen er ikke så mye å skrive hjem om. Det er (som vanlig i Oslo) en kunstgressbane uten noen fasiliteter rundt. Her kan vi jo nesten si at den har en hel park rundt seg, og nettopp på grunn av det fant jeg en benk oppe på en liten gressvoll bak det ene målet jeg kunne se kampen fra. Dette var selvsagt etter min faste bilderunde, og jeg følte meg jo som en liten slappfisk der jeg koste meg på benken mens folk rundt meg både jogget og trente intervaller i en trapp i parken.

Vi får sette det på kontoen for restitusjon. Jeg skal ikke være stygg og si at spillerne kjørte samme taktikk som meg, men det sto hvert fall 0-0 til pause og uten kiosk så kunne jeg like gjerne svare på et par meldinger på telefonen mens jeg ventet på de siste 45. Da skulle vi få servert mål, tre i tallet. Det får være godkjent, og på vei tilbake til bilen lot jeg meg igjen lure ut på glattisen i form av en kebab når jeg først var i Oslo-gryta. Dette er jo en matrett jeg er meget svak for, og særlig når jeg er på plasser som dette i Oslo. Mett og fornøyd fant jeg bilen, og nok en nydelig banehoppertur var over.

For flere bilder fra Caltexløkka og andre turer, sjekk ut Instagram- og X-profilen @paabortebane.

Lille Tøyen FK 2 - 1 Ellingsrud IL

Målscorere

1-0 Mikkel Berre 51'
2-0 Franco Emilio Silva Nunez 86'
2-1 Ukjent 90'


Turnering: 7. divisjon, avdeling 2, Oslo

Tilskuere: 4

Dato: 4.9.2023

Underlag: Kunstgress


Antall besøk: 1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *