Haraløkka Kunstgress 2

Da var kvelden kommet for å markere et jubileum jeg hadde sett frem til.

Det var torsdag kveld, og jeg skulle inn til Oslo for å banehoppe igjen. Haraløkka har jeg vært på tidligere, men siden det er to baner på stedet så er det på sin plass å besøke to ganger når anledningen byr seg. Denne kvelden var det riktignok ikke Bøler IF som var hjemmelag, men Rilindja IL 2 som hadde søkt ly. Heldigvis for meg skulle deres 6. divisjonskamp mot Langhus IL gå på Haraløkka Kunstgress 2, og da kunne jeg like gjerne benytte kvelden til å huke av den.

Det som var min hovedmotivasjon denne kvelden var at dette ville bli mitt banebesøk nummer 300 innenfor landets grenser. Den har jeg sett frem til en stund, og tankene gikk tilbake til mange spennende utflukter da jeg tok oppstilling et par minutter før avspark. Jeg har jo en liten drøm om å klare 400 baner totalt før vi snur kalenderen, men det å rekke 300 i Norge var helt klart en artig delmål å nå.

Dagens kamparena er en del av Haraløkka Idrettpark. Den er helt blottet for fasiliterer til publikum, bortsett fra av det er en bakke opp til et boligfelt bak det ene målet, slik at jeg kunne ta plass på gresset der oppe i høyden og få fin oversikt over kampen derfra. Utover det er dette en inngjerdet kunstgressbane, som er typisk i Oslo-fotballen. To laglederbenker med tak over har de spandert på den ene langsiden, og ellers ligger banen flott til ved et skogholt.

Det jeg talte meg frem til å være 12 tilskuere fikk servert en fotballkamp med mange mål. Jeg tillot meg å svare på et par telefoner i løpet av kvelden og ha noen minutter podkast på ett øre, men det ødela ikke for at jeg fikk med meg alle nettkjenningene i 5-2-seieren til hjemmelaget. Men igjen, denne kvelden var jubileumsbesøket det jeg primært sitter igjen med.

For flere bilder fra Haraløkka Kunstgress 2 og andre turer, sjekk ut Instagram- og X-profilen @paabortebane.

Rilindja IL 2 5 - 2 Langhus IL

Målscorere

1-0 Albin Murati 15'
2-0 Harbin Dernjani 27'
3-0 Aldion Qazimllari 37'
3-1 Kristoffer Bårdsen 43'
4-1 Kamal al Masoudi 74'
4-2 Misim Memishi 86'
5-2 Kamal al Masoudi 90'


Turnering: 6. divisjon, avdeling 2, Oslo

Tilskuere: 12

Dato: 24.8.2023

Underlag: Kunstgress


Antall besøk: 1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *