Rustad Kunstgress

Denne kvelden var det klart for den bredeste fotballen vi har i hovedstaden.

Jeg skulle denne torsdagskvelden besøke en bane det går 13 av på dusinet, som vi sier, og slike er det jo en del av i Oslo-kretsen. Jeg kan være den første til å innrømme at jeg ikke får vann i munnen av disse destinasjonene, men det er da moro å komme seg ut litt og huke av en bane i samme slengen.

Jeg skulle denne kvelden se Lambertseter IF 3 v Holmen IF 2 på landets laveste nivå, 10. divisjon i Oslo, på Rustad Kunstgress. Denne banen deler navn med stedet den tilhører, og er en kunstgressbane totalt strippet for fasiliteter, men brukbare omgivelser, om ikke annet. Et klubbhus er også på plass, men det var ikke åpent for anledningen. Ved den ene langsiden strekker det seg en lang gresslette i slag bakke, hvor det var mulig å få god oversikt over kampen. En benk med bord var plassert i det ene hjørnet på samme side, og det var her jeg slo meg ned da en barndomskompis treffende nok slo på tråden for å slå av en prat.

Vi endte opp med å prate gjennom store deler av kampen. Nivået bærer selvsagt preg av at vi ser 10. divisjon, og hjemmelaget lå for sikkerhets skyld sist i avdelingen også. Jeg oppsummerer denne kort med å si at sluttresultatet ble hele 1-8, så underholdningen var det lite å si på. Returen gikk som vanlig innom Shell Mortensrud for å fylle kaffekoppen, og ellers ble jeg holdt med selskap av en god podkast på vei tilbake til Moss.

For flere bilder fra Rustad Kunstgress og andre turer, sjekk ut Instagram- og X-profilen @paabortebane.

Lambertseter IF 3 1 - 8 Holmen IF 2

Målscorere

0-1 Thomas Rotvold Ingebrigtsen 16'
0-2 Ershard Mohammad Mahmodi 18'
0-3 Marius Sletvold Vik 29'
0-4 Lucas Ostad 41'
0-5 Thomas Rotvold Ingebrigtsen 54'
0-6 Marius Sletvold Vik 58'
0-7 Marius Sletvold Vik 71'
0-8 Ershard Mohammad Mahmodi 77'
1-8 Espen Dorg 83' (str)


Turnering: 10. divisjon, avdeling 1, Oslo

Tilskuere: 5

Dato: 17.8.2023

Underlag: Kunstgress


Antall besøk: 1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *