Mellringe Idrottsplats (Sverige)

Årets sommerferie ble sparket i gang med fotballkamp i Sverige.

Jeg klarer å klemme inn en del fotball i dette småbarnslivet, men verre er det med blogging. Nok en gang ligger jeg håpløst langt bak egne ambisjoner for denne siden. Jeg skal nå skru tiden to måneder tilbake, og da var min lille familie i gang med en tidlig sommerferie. Turen skulle primært handle om Estland og Latvia. Siden vi har med oss en liten kar på halvannet år tok kjøreturen ekstra tid, så vi hadde budsjettert med å bruke litt ekstra tid i Sverige både frem og tilbake.

Fordelen med det er at jeg klarte å klemme inn en fotballkamp på turens første dag. Hovedmålet vårt var ferjekaia i Stockholm, men på vei dit ble det altså overnatting i Örebro. Der hadde jeg sett meg ut oppgjøret Örebro Syrianska IF v Sollentuna FK på Mellringe Idrottsplats i Division 1 Norra, som da for ordens skyld er ensbetydende med nivå 3 i svensk fotball.

Det var en usedvanlig varm dag husker jeg, men vi tok med oss godt med drikke og så godt mot vi klarte i solsteken. Mellringe IP er heldigvis smykket med en flott tretribune på den ene langsiden. Den har en håndfull høye trinn som sitteplass, og kan romme noen hundre tilskuere. Tak er det også over denne herligheten, så vi beslagla en plass øverst på tribunen slik at vi kunne sitte i skyggen under kampen. Midt på tribunen er det en kommentatorboks. Anlegget for øvrig har ingen tribunefasiliteter, men de hadde gjort seg flid med både grilling og åpen kiosk i solsteiken. Kunstgresset har for ordens skyld også funnet veien til Örebro med årene.

En kamprapport er nok av begrenset interesse i utgangspunktet for denne kampen, og når den i tillegg ble ferdigspilt for over to måneder siden så hjelper nok ikke det på. Jeg nøyer meg derfor med at det sto 0-0 til pause, og selv om begge lagene kom på scoringslisten sto de også like langt etter fulltid, med 1-1 som resultat.

Vi fant tilbake til bilen og duret på med kald luft, før vi også duret på til vårt krypinn for natten. Dagen etter skulle turen starte på ordentlig, hvis vi kan si det sånn. Jeg skulle besøke både Estland og Latvia for første gang, og uten å foregripe alle begivenheter her så skulle jeg også få med meg fotball i begge land.

For flere bilder fra Mellringe IP og andre turer, sjekk ut Instagram- og X-profilen @paabortebane.

Örebro Syrianska IF 1 - 1 Sollentuna FK

Målscorere

1-0 Alfred Ajdarevic 52'
1-1 Petter Soelberg 57'


Turnering: Division 1 Norra (nivå 3)

Tilskuere: 150

Dato: 25.6.2023

Underlag: Kunstgress


Antall besøk: 1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *