Skulestadmo Idrettsplass

Det som skulle bli en sen kveld, bikket mot en tidlig morgen etter to kamper på vei hjem fra Bergen.

Da jeg spant ut av parkeringsplassen fra Varden Amfi i Fyllingsdalen, var jeg egentlig ganske sikker på at Moss ville bli neste skikkelige stopp. På Voss ble det en liten rast for å fylle kaffekoppen, og det var sikkert bare en ryggmargrefleks at jeg trykket meg inn på appen Futbology på telefonen mens kaffemaskinen gjorde jobben sin. Til min store overraskende lyste det grønt på funksjonen «kamper i nærheten». For de som ikke bruker dette nydelige digitale verktøyet, betyr det at det er en kamp innenfor én kilometer og da jeg så at nettopp Voss 2 hadde avspark om bare noen minutter og jeg ville rekke det, måtte jeg bare kline til.

Jeg parkerte på veiskulderen av bilveien rett ved Skulestadmo Idrettsplass omtrent i det dommeren blåste i gang oppgjøret FBK Voss 2 v FK Bergen Nord i 5. divisjon, avdeling 3, Hordaland. Jeg var nok sistemann på plass av de drøye 30 tilskuerne, de fleste langs gjerdet mellom bilveien og kunstgressbanen, men jeg var førstemann til å begi meg ut på en bilderunde. Dette er i grunn en nokså tam kunstgressbane, kun utsmykket med et klubbhus bak den ene kortsiden og noen bannere og plakater her og der med klubblogoen til IL Ørnar på. Men på denne kanten av landet er det jo ofte omgivelsene som griper en mest, og det gjaldt også denne gangen med flotte fjell med snø på toppen som bakteppe.

Etter bilderunden lente også jeg meg inntil nevnte gjerde mellom bilveien og banen. Der sto jeg og nippet til min nylig fylte termokopp, som i utgangspunktet var hensikten med rasten på Voss. Derfra fulgte jeg en målløs 1. omgang, før Anders Melve Roti spanderte to mål på publikum etter hvilen og dermed kom FBK Voss 2 fra det hele med 2-0 og hjemmeseier. Nå var et på høy tid å for meg å vende snuta tilbake til Østlandet, og det som i utgangspunktet ville bli en sen kveld, var nå faretruende nær å bli en tidlig morgen. Men hva gjør man ikke for en ny bane på lista?

For dere flere bilder fra Skulestadmo Idrettsplass og andre turer, sjekk ut Instagram- og Twitter-profilen @paabortebane.

FBK Voss 2 2 - 0 FK Bergen Nord

Målscorere

1-0 Anders Melve Roti 51'
2-0 Anders Melve Roti 66'


Turnering: 5. divisjon, avdeling 3, Hordaland

Tilskuere: 35

Dato: 14.5.2023

Underlag: Kunstgress


Antall besøk: 1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *