Slitu Idrettspark

Denne kvelden skulle jeg skifte et nytt bekjentskap i kretsen.

I fjor fullførte jeg Østfold Fotballkrets i stor stil, men det var likevel gledelig å ønske både Slitu og Veum velkommen til det gode selskap som før 2023-sesongen blåste nytt liv i A-lagene sine. Veum har dessverre blitt møtt med stengte bører både på Veumbanen og Konstenbanen, og da blir jo deres hjemmekamper på Merkur nedprioritert noe av en kar som meg.

Slitu IF derimot spilte sine hjemmekamper på Slitu Idrettspark, og nå var endelig kvelden kommet for å avlegge dette anlegget et besøk. Med meg på slep hadde jeg min halvannet år gamle sønn, som jeg i sosiale medier har døpt #banehoppersønn. Vi spant inn på parkeringsplassen rett før kampstart, og der kunne jeg ikke unngå å legge merke til en rålekker port med klubben logo «gravert» inn. Slike særpreg setter jeg stor pris på, og tankene mine gikk således fort til Pors Stadion som har noe som likner, for de som tar den referansen.

Ellers spiller Slitu fremdeles på skikkelig gress. De har også en flott tretribune langs den ene langsiden og hadde også åpen kiosk og bra utvalgt. Rett og slett et av de bedre anleggene jeg har besøkt i 7. divisjon, og de kunne også kjempet om denne tittelen høyere opp i pyramiden.

Denne kvelden skulle de måle krefter mot HSV Fotball 2 i 7. divisjon, avdeling 2. For ordens skyld er HSV en forkortelse for Hølen, Son og Vestby. Arvingen min koste seg med noen medbrakte leker ved det ene trinnet på tribunen. Underveis ble det også vaffel fra kiosken og en Solrik som jeg rakk å handle inn på Rema 1000 før kampstart, så han hadde det som plomma i egget. Jeg kastet noen blikk på det som skjedde ute på gressmatta også, og kunne registrere av HSVs Kaniwar Ahmad var den berømte tungen på vektskålen før pause med sine to scoringer.

Etter hvilen kom aldri Slitu noe nærmere enn Alexander Militaru Tangnes’ redusering rundt 90 minutter, og dermed ble alle poengene med store deler av veien tilbake som vi også skulle ta fatt på. Poden hadde sovnet i bilstolen noen minutter før kampslutt, så turen tilbake til Moss ble av det rolige slaget.

For flere bilder fra Slitu Idrettspark og andre turer, sjekk ut Instagram- og Twitter-profilen @paabortebane.

Slitu IF 1 - 2 HSV Fotball 2

Målscorere

0-1 Kaniwar Ahmad 24'
0-2 Kaniwar Ahmad 41'
1-2 Alexander Militaru Tangnes 90'


Turnering: 7. divisjon, avdeling 2, Østfold

Tilskuere: 38

Dato: 10.5.2023

Underlag: Naturgress


Antall besøk: 1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *