Råde Gress

Denne kvelden skulle jeg benytte en sjelden mulighet i nærområdet.

Råde IL er en klubb jeg etter hvert har besøkt en god del ganger. Primært fordi de holder til en kvarters biltur unna og det er spennende å følge med på deres nokså seriøse satsing oppover i divisjonssystemet. Denne kvelden, derimot, var det Rådes tredjelag jeg skulle besøke, og det skyldes utelukkende at de skulle spille sin 7. divisjonskamp mot Trosvik IF 2 på gressbanen i Råde Idrettspark. Den hadde jeg til gode å se kamp på, så da anledningen bød seg ryddet jeg kalenderen.

Dette var som sagt kjente trakter. Jeg spant opp til idrettsparken et par minutter før kampstart, og fikk da bekreftet at de skulle spille kampen sin på gressmatta denne kvelden. Hovedbanen i idrettsparken er et flott arena med tribune langs hele langsiden og har nylig huset folkefest mot Vålerenga i NM. Denne kvelden tok jeg plass noen meter unna ved det som er en simpel gressbane totalt blottet for tribunefasiliteter, men de hadde to laglederbenker som ga ly til de som håpet å få noen minutter utover i kampen.

For en gangs skyld møtte jeg ikke på kjentfolk langs sidelinjen, så da benyttet jeg heller anledningen til å ha en podkast på ett øre mens jeg tok fatt på min faste bilderunde. Selve kampen oppsummerer jeg med at vertskapet vant hele 4-1. I skrivende stund gjør disse lagene beslag på henholdsvis 11. og 12. plass i en avdeling på 12 lag, så dette handlet kanskje aller mest om å ikke være dårligst. I samme avdeling var det nå bare nyoppstartede Slitu IF jeg ikke hadde avlagt et besøk, og uten å foregripe for mye kan jeg røpe at jeg skulle gjøre noe med akkurat det allerede dagen etter.

For flere bilder fra Råde Gress og andre turer, sjekk ut Instagram- og Twitter-profilen @paabortebane.

Råde IL 3 4 - 1 Trosvik IF 2

Målscorere

Målscorere ukjent


Turnering: 7. divisjon, avdeling 2, Østfold

Tilskuere: 12

Dato: 9.5.2023

Underlag: Naturgress


Antall besøk: 1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *