Nordby Kunstgress

To kamper og kjøretur fra Sogn utgjorde en etter hvert nokså innholdsrik søndag.

Jeg var fremdeles på vei hjem fra jobbhelg i Sogn. Etter at jeg hadde sett kamp i kvinnenes 1. divisjon på Nye Hoslebanen og fått i meg en etterlengtet hamburger på en bensinstasjon, var jeg ennå ikke ferdig for kvelden. Nordby Kunstgress på Vinterbro, hjemmebanen til Nordby IL, er faktisk blant de klubbene som er nærmest meg som jeg ennå ikke har besøkt. Nå har jeg ikke brukt passeren på kartet for å gå dette helt i sømmene, med i toppsjiktet er den helt nødt til å være.

Jeg hadde også noe uoppgjort på denne banen, all den tid jeg ble offer for en bomtur i forrige sesong da et av lagene ikke møtte opp til kamp, uten at de tok seg bryet med å informere om dette på forhånd. Det er for lengst water under the bridge, som de engelsktalende sier, men jeg så nå frem til å endelig huke av denne luringen med en kveldskamp i noe så eksotisk som 8. divisjon, Oslo, mot enda mer eksotiske OSI 3(!).

OSI er for ordens skyld en forkortelse for Oslostudentenes Idrettslag, og vil nok som en naturlig følge av det variere stort i prestasjonene fra år til år. Denne utgaven av 3. laget skulle hvert fall gjøre det bra denne kvelden, men det var jeg lykkelig uvitende om da jeg ankom anlegget. Det finnes det som nærmest så ut som en oppblåsbar innendørshall på stedet, som etter sigende huser en 9-er bane. Et klubbhuset ligger også trygt plassering litt unna banen. Fasilitetene ved selve fotballbanen begrenser seg til at kiosken en plassert på en opphøyd platting. Her kan publikum bestige en elegant trappeoppgang, og få med seg begivenhetene derfra, enten stående eller sittende ved noen benker. Kiosken var for øvrig strålende!

Ellers rundt banen er det buskas og skog, nok til å kunne slå lens uten at det var til sjenanse for de rundt 20 skuelystne. Nok en gang blir kampreferatet begrenset, og det skyldes at jeg ligger håpløst langt etter med disse blogginleggene mine. OSI 3 var til slutt hele 0-6. Med det kunne jeg gyve løs på siste etappe tilbake til Moss, etter en innholdsrik helg som tross alt hadde handlet mest om jobb.

For flere bilder fra Nordby Kunstgress og andre turer, sjekk ut Instagram- og Twitter-profilen @paabortebane.

Nordby IL 0 - 6 OSI 3

Målscorere

0-1 Tobias Ellingsen Sære 3'
0-2 Andreas Elstrøm 24'
0-3 Tobias Johnsen Skånseng 40' (sm)
0-4 Christian Lier 44'
0-5 Andreas Elstrøm 48'
0-6 Kjetil Johansen 60' (sm)


Turnering: 8. divisjon, avdeling 2, Oslo

Tilskuere: 20

Dato: 23.4.2023

Underlag: Kunstgress


Antall besøk: 1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *