Sportplatz Rotenhaüser Damm (Tyskland)

Turens andre og siste kamp i Tyskland sto for tur.

Vi var fremdeles i den tyske storbyen Hamburg. Dagen før hadde jeg gjort min fotballdebut i landet, og i dag skulle jeg jammen få anledning til å huke av en til.

Samme kveld skulle vi forflytte oss til Puttgarden, hvor vi tidlig neste morgen skulle ta sjøveien tilbake til Danmark. Men nå var vi altså i Tyskland for dagen, og om nivå 5 var bredde dagen før så skulle vi nå dykke ned til nivå 7 i den tyske pyramiden. 

Jeg skulle få med meg godbiten SV Rot-Weiß Wilhelmsburg v SC Sternschanze på Sportplatz Rotenhaüser Damm. Da vi omsider parkerte langs en gate i nærheten av anlegget, var det egentlig tid for at minstemann i reisefølget skulle ha en liten lur. Enden på den visa ble at jeg betalte meg inn med 2€, mens min elskverdige kone tok en aldri så liten trilletur i nabolaget slik at junior fikk en etterlengtet cowboystrekk.

Jeg slapp altså unna, og kunne ta meg inn på et sjarmerende anlegg. Her spiller de på noe så sjelden som grus(!), og jeg kunne med det notere meg for grusbane nummer to på min banehopperliste (i tillegg til Skaubygda IL fra Akershus). Langs den ene lagsiden finner vi det nærmeste vi kan kalle en tribune. Et snertent inngagsparti med en bod hvor dagens utvalgte krevde inngnagsperger var naturlig nok det første som møtte meg, men derfra gikk jeg rett ut i 4-5 avsatser som hadde grodd igjen av gress i så stor grad at de nesten kunne spilt kampen der. Ikke ofte tilskuerne har bedre underlag enn spillerne, men vi var i nærheten av noe her i dag.

Ellers er anlegget inngjerdet midt i et nabolag, med garderober og den slags over bilveien fra der vi ankom anlegget. Det var som nevnt nivå 7 jeg skulle bevitne i dag, og med min begrensede research har jeg ikke vært kar om å grave frem målscorere, men det skal jeg nok klare ved en senere anledning.

Det blir jo som vanlig en litt amputert kampbeskrivelse når blogginnlegget kommer over en måned etter at kampen er spilt, men det får så være. Jeg begrenser meg til at gjestene vant hele 7-0. og jeg fikk selskap fra mine kone og en opplagt sønn i pausen.

To kamper i Tyskland var unnagjort, og dagen etter skulle jeg også få med meg en virelig godbit i Kongens by før ferien var over for denne gang. 

For flere bilder fra Sportplatz Rotenhaüser Damm og andre turer, sjekk ut Instagram- og Twitter-profilen @paabortebane. 

SV Rot-Weiß Wilhelmsburg 0 - 7 SC Sternschanze

Målscorere

Målscorere ukjent


Turnering: Bezirkliga Hamburg Süd (nivå 7)

Tilskuere: 30

Dato: 15.10.2022

Underlag: Grus


Antall besøk: 1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *