Mortensrud Kunstgress

Alt lå til rette for opprykksfest for Klemetsrud denne mandagen.

Jeg hadde kommet hjem fra en jobbhelg på Vestlandet kvelden før, og allerede på Bergen lufthavn, Flesland, kjente jeg at formen var noe dalende. Jeg var derfor ikke helt i 100 da jeg kom inn døra, og begynte vel allerede da å lure på om det var lurt å ta et par rolige dager hjemme.

Selv om jeg ikke var dødssyk, hadde jeg jobboppdrag som krevde litt mer enn å sitte foran en PC de kommende dagene, så jeg meldte avbud og holdt med under dyna og på sofaen gjennom mandagen. Selv om jeg ikke var helt i godt gammelt slag utover kvelden, måtte jeg bare ut for å lufte hodet noen minutter. Sånt må være lov etter en lang dag innendørs, og da tenkte jeg som så at jeg like gjerne kunne lufte meg litt ved Mortensrud Kunstgress.

Der skulle Klemetsrud IL ta imot Tveita IL, og om hjemmelaget gjorde jobben ville det resultere i opprykk til 5. divisjon. Det var derfor litt å spille om også, der jeg trasket ut av den varme bilen omtrent da dommeren blåste i gang kampen.

I kveld handlet det mest om å få luftet hode og kropp for min del, og det kunne nesten virke som Klemetsrud-gutta ikke var helt i slaget heller da Tveita tok føringen allerede etter fire minutter. Etter å ha fått tenkt seg om litt virket hjemmelaget gira på å rykke opp likevel, og svarte på tiltale med hele 4-1 på tavla ved pause.

Da satt jeg meg i bilen noen minutter for å holde på varmen. Derfra mistet jeg anleggets eneste tribune av synet, en liten hjemmesnekret tretribune. Et klubbhus har de også i hjørnet av banen, i tillegg til flere spillbaner og bygg tilsluttet idrettslaget som driver med en hel haug forskjellige idretter. Denne kvelden var det ikke overraskende fotball på programmet, og A-laget var nå 45 minutter unna å klatre i divisjonssystemet. Det skulle vise seg å bli en grei transportetappe, dog en målrik en, med hele 8-4 som sluttresultat.

Denne gangen tillot jeg meg å dra litt tidligere fra kamp faktisk, for da jeg merket at jeg ble litt frysen ville jeg rett og slett ikke ta noen sjanser med formen. Det er bare å gratulere Klemetsrud med opprykket. Jeg var snart hjemme igjen, og etter en rolig tirsdag med PC-jobb var jeg igjen klar for nye turer rundt om i det ganske land.

For flere bilder fra Mortensrud Kunstgress og andre turer, sjekk ut Instagram- og Twitter-profilen @paabortebane.

Klemetsrud IL 8 - 4 Tveita IL

Målscorere

0-1 Morad el Bakali 4'
1-1 Waled Al-Zayadi 17'
2-1 Magomed Khamidovic Akhmadov 33'
3-1 Magomed Khamidovic Akhmadov 45'
4-1 Magomed Khamidovic Akhmadov 45'
5-1 Jacob Garad Andersen Farah 49'
5-2 Morad el Bakali 63' (str)
6-2 Jacob Garad Andersen Farah 70'
6-3 Soufian Madrane 71'
7-3 Magomed Khamidovic Akhmadov 73'
8-3 Amar Hassan Yasir 89' (str)
8-4 Anentan Kanaganathan 90'


Turnering: 6. divisjon, avdeling 3, Oslo

Tilskuere: 40

Dato: 25.10.2021

Underlag: Kunstgress


Antall besøk: 1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *