Hisøy Kunstgress

Jeg rakk kveldskamp på vei hjem fra Sørlandet denne mandagen.

Jeg hadde ikke før kommet hjem fra Rogaland, arrangert innflytningsfest med kona og pustet litt ut på søndag, før turen gikk sørover på mandagen. Jeg skulle denne dagen ha et dagsmøte i jobbsammenheng, men når forpliktelsene, som i grunn ikke er forpliktelser når man liker det man gjør, var over hadde jeg planer om å bli igjen i Grimstad utover dagen.

Min gode venninne og Amazon Grimstad-spiller, Kathrine, hadde takket ja til tilbudet om å underholde meg etter arbeidsdagen. Selv om hun selv er satt på sidelinjen for en stund, tuslet vi opp på Levermyr for å se laget hennes trene samtidig som vi også så vårt snitt i å leke litt med kula. Dette var en fin oppladning til det som var kveldens hovedpost på programmet: Hisøy IL v FK Jerv 2 i 4. divisjon.

Kampstart i Arendal var så sent som kl. 19.30, som betød at jeg rakk siste ferje fra Horten over til Moss om jeg lot være å unne meg pauser underveis. Den utfordringen tok jeg selvsagt på strak arm, men først skulle vi altså kose oss med kamp på nivå 5 i Agder.

Hisøy Kunstgress er tilknyttet Hisøy skole, men er faktisk et flott anlegg likevel. Anlegget domineres av en lekker tretribune med tak på den ene langsiden. Her finnes også kiosk med alt man kan ønske seg. Med den romslige tribunen gjør anlegget god nytte på nivå 5, og det var også overraskende mange publikummere som hadde tatt turen for å se lagene fra Grimstad og Arendal barke sammen i en skikkelig nabooppgjør.

Sigurd Mørner Retterholt åpnet ballet etter en god halvtime. Det falt i god jord hos brorparten av de skuelystne på tribunen også, selv om Grimstad-folket selvsagt var representert. Det skulle stå seg til pause, og da fant jeg veien ut på banen for å knipse et bilde av tribunen som man noen ganger får til i lavere divisjoner. Innom kiosken måtte jeg også, før vi var klare for 45 fartsfylte minutter til.

Håkon Suggelia skaffet balanse i regnskapet fra straffemerket etter timen spilt. Så skulle vi oppleve noe ganske uvanlig. Først scoret også Magnus Nørby Rønn Madsen fra straffemerket for hjemmelaget. Men samme Rønn Madsen står faktisk igjen i kamprapporten med to scoringer i det samme spilleminuttet.

Den prestasjonen var han alene om i kampen, men Suggelia ville stå igjen som kampens straffekonge alene. Det sørget han for med dagens andre straffescoring i det 68. spilleminutt. Med drøye kvarteret igjen sørget Elias Moseng Rydningen for at ett poeng ble med tilbake til Grimstad.

Tilbake til Grimstad skulle Kathrine også, og det kunne hun fått lov til å gjøre ut at jeg rygget inn i bilen hennes på parkeringsplassen. Jeg skal ikke alene skylde på at jeg for tiden lånte en bil som, i motsetning til min, hadde hengerfeste og dermed noen centimeter mindre klaring enn jeg er vant med. Klønete var det uansett, men etter at jeg unnskyldte meg så godt jeg kunne, og forsikret meg om at skadene var nærmest så minimale som det kunne blitt, dundret jeg nordover på E18 og rakk siste ferjeovergang fra Horten. Uten å gå for mye i detalj, må jeg få nevne at det sjelden har vært så godt med et toalettpause som på båten da jeg kom frem, men noen ganger må slike pauser ofres for å rekke de kampene og ferjeovergangene man ønsker. Da gjensto bare den siste korte etappen før jeg kunne finne senga etter en flott dag på det blide Sørlandet.

For flere bilder fra Hisøy Kunstgress og andre turer, sjekk ut Instagram- og Twitter-profilen @paabortebane.

Hisøy IL 3 - 3 FK Jerv 2

Målscorere

1-0 Sigurd Mørner Retterholt 33'
1-1 Håkon Suggelia 60' (str)
2-1 Magnus Nørby Rønn Madsen 66' (str)
3-1 Magnus Nørby Rønn Madsen 66'
3-2 Håkon Suggelia 68' (str)
3-3 Elias Moseng Rydningen 74'


Turnering: 4. divisjon, avdeling 2, Agder

Tilskuere: 100

Dato: 13.9.2021

Underlag: Kunstgress


Antall besøk: 1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *