Veitvet Kunstgress

Ny Oslo-bane, støpt i samme formen.

Etter en innholdsrik helg som ikke hadde fotball i førersetet, skulle jeg avslutte helgen med OBOS-cup i Oslo. Søndag kveld med avspark kl. 20.15 innbyr til en sen kveld, men på en annen side rekker jeg jo mye annet før kamp.

Disse kunstgressbanene i Oslo-fotballen er ikke de jeg prioriterer høyest, så ærlig må jeg være. Men nå hadde jeg altså en ledig kveld, og med lite annet på menyen tok jeg turen inn til hovedstaden.

Bilen er en trofast følgesvenn til disse turene, og med noen små minutter til avspark parkerte jeg utenfor Veitvet Kunstgress. Det kan oppsummeres med at det er en kunstgressbane uten fasiliteter, annet en laglederbenker. Banen er også tilknyttet en skole, som jeg antar har glede av denne i skoletiden. En kan jo nesten lure på hvorfor jeg tar turen, når beskrivelsen ikke akkurat flyter over av begeistring. Men det er alltid stas å besøke en ny bane uansett, selv om jeg til denne bataljen tillot meg å ha en god podkast på øret, og også holde et lite øye med verdensmesteren fra Lommedalen som nok en gang skulle bryne seg på verdenseliten i sjakk.

Når sant skal sies var kampen i seg selv underholdene og god. Vi fikk servert seks mål, som var fordelt mellom det 1. og 83. spilleminutt. Veitvet sto for fem av disse, fire i riktig mål og ett i feil. Dermed gikk de seirene ut av denne cupkampen med 4-2, og så enkelt som det tillater jeg meg å oppsummere denne type kamper.

Dommeren blåste av, og jeg satte meg tilbake i bilen blid og fornøyd med å ha en ny bane på lista. Bilturen tilbake er alltid en fornøyelse, der «business and pleasure» fordeles broderlig.

For flere bilder fra Veitvet Kunstgress og andre turer, sjekk ut Instagram- og Twitter-kontoen @paabortebane.

Veitvet SK 4 - 2 Bækkelaget SK

Målscorere

1-0 Branislav Atleski 1'
1-1 Vladan Milojevic 25' (sm)
2-1 Adrijan Derviservic 26'
3-1 Adrijan Derviservic 28'
4-1 Lukasz Liroslaw Kotulski 74'
4-2 Even Storberget 83'


Turnering: OBOS-cup, runde 2

Tilskuere: 20

Dato: 5.9.2021

Underlag: Kunstgress


Antall besøk: 1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *