Melløs Treningsfelt B

Offisiell kamp på et treningsfelt må selvsagt overværes.

Det var ikke den mest eksotiske utflukten jeg hadde på programmet denne tirsdagen, men det var en særdeles sjelden mulighet. SK Rapid-Moss, som jeg lurer på om er en nyervervelse, skulle ta imot Eidsberg IL til dyst i 7. divisjon.

Slik skjer vanligvis på Melløs Kunstgress, men der var det åpenbart viktigere ting som fant sted. For denne kampen var nemlig flyttet til Melløs Treningsfelt B, naturgressbanen som ligger et par dårlige langpasninger unna nevnte kunstgressbane. Ikke mange meterne altså, men mer enn nok for slike som meg. Som navnet avslører er banen stadig i bruk, men å reise rundt på treninger og registrere slikt får være grensa. Derfor var det ekstra stas at jeg hadde mulighet til å overvære denne sjeldenheten.

Det var det flere banehoppere som hadde også, så jeg var i godt selskap da dommeren blåste i gang oppgjøret. Melløs Treningsfelt B kan oppsummeres svært enkelt. Det er en naturgressmatte totalt blottet for fasiliteter. Det flotteste er kanskje at når du står på riktig side av banen får du Melløs Stadion som en flott bakteppe, og du kan risikere å få noen flotte farger på himmelen ved solnedgang også. Det var med andre ord anledningen som trakk meg hit denne kvelde, og ikke selve anlegget.

I så måte var det hyggelig å ha selskap av hele tre kjente fjes, så vi klarte å holde praten i gang da jeg var tilbake fra min faste bilderunde. Gjestene fra Eidsberg tok ledelsen etter 20 minutter ved Ole-Marius Nilsen Bye. Etter hvilen scoret Awni El-Helou to ganger og ble den store helten for hjemmelaget. Alle poengene ble igjen i Moss, og det ble jeg også, for om jeg hadde følt meg i det spreke hjørnet kunne jeg faktisk rusla til kveldens kamparena. Det var fint med litt kortreist underholdning denne kvelden, men jeg var snart på veien igjen for å utforske nye jaktmarker utenfor bygrensa.

For flere bilder fra Melløs Treningsfelt B og andre turer, sjekk ut Instagram- og Twitter-kontoen @paabortebane.

SK Rapid-Moss 2 - 1 Eidsberg IL

Målscorere

0-1 Ole-Marius Nilsen Bye 20'
1-1 Awni El-Helou 50'
2-1 Awni El-Helou 84'


Turnering: 7. divisjon, avdeling 3, Østfold

Tilskuere: 20

Dato: 17.8.2021

Underlag: Naturgress


Antall besøk: 1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *