Li Kunstgress

En siste test før seriestart, og det med celebert selskap på tribunen.

Endelig er bredden i gang for fullt igjen, og nå nærmer det seg virkelig at de skal spille tellende kamper også. Gjelleråsen hadde denne kvelden invitert reservene til Lillestrøm til Li Kunstgress for å teste formen. Dette skulle også markere en uvanlig mengde med kamper i Akershus-fotballen, sentrert rundt Romerike, for min de uten at det egentlig var planlagt på forhånd. Den observante leser vil se på fremtidige innlegg, hvor jeg for øvrig mangler over 10 reisebrev for å komme à jour, vil tilbakelegge store deler av den samme strekningen en del ganger.

Men nå var det altså Gjelleråsen for alle penga, og jeg ankom som vanlig noen få minutter før kampstart, da jeg ikke ser det store behovet for å henge rundt så lenge før avspark. Men det skulle jeg kanskje gjort i dag, for det var overraskende godt oppmøte på den flotte og romslige tretribunen som er anleggets eneste fasilitet i så måte. Der var det plass til både meg, Frode Kippe, Bjørn Helge Riise og en rekke andre skuelystne, i tillegg til de som hadde stilt seg utenfor gjerdet og på en liten høyde på motsatt langside.

Om det var reservene til Lillestrøm som trakk rundt 200 tilskuere til Gjelleråsen denne kvelden skal jeg ikke påstå med sikkerhet. Lokalbefolkningen kjente hvert fall sin besøkelsestid, og da var det opp til de grønne å innby til skikkelig fest.

Det skulle de virkelig gjøre også, for etter 37 minutter satt den i nota bak LSKs 11 fremtidshåp. Stemning sto selvsagt i det fiktive taket på stadion blant de som, hvert fall i dag, sympatiserer med de grønne, selv om det ikke skulle forundre meg om en og annen her også har sesongkort på Åråsen. Uten at det er ulovlig, selvsagt.

Stemningen var god også i kiosken på ledelse til hjemmelaget, og kanskje førte det også til at de solgte godt med billetter til cup-kampen mot Eidsvold som ikke var på langt unna. Jeg hadde andre planer for 1. runde i cupen, men klarte ikke å motstå kaffe og vaffel fra det kulinariske hjørnet på stadion.

Lagene var omsider klare for 45 minutter til. Adam var jo som kjent ikke så lenge i paradis, og ei heller på Li Kunstgress denne kvelden. Reservene til Fugla skulle få sin utligning 20 minutter ut i omgangen, og med det kunne kanskje begge lag si seg OK fornøyd og se frem mot seriestarten.

Jeg fatter meg i korthet med disse treningskampene, selv om det var en riktig så flott kamp vi fikk servert. Dommeren blåste av bataljen og jeg fant veien tilbake til bilen og la ut på en strekning som det skulle vise seg at jeg skulle bli godt kjent med i ukene som lå foran.

For flere bilder fra Li Kunstgress og andre turer, sjekk ut Instagram- og Twitter-kontoen @paabortebane.

Gjelleråsen IF 1 - 1 Lillestrøm SK 2

Målscorere

1-0 Kristian Emil Bjørndalen 37'
1-1 Ukjent 65'


Turnering: Treningskamp

Tilskuere: 200

Dato: 19.7.21

Underlag: Kunstgress


Antall besøk: 1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *