Trasop Kunstgress

Min groundhopper-kollega i Oslo, og meg selv, jobber begge i helger, og har med jevne mellomrom fri på mandager. Da Oppsal inviterte til PostNord-liga-oppgjør mot Tromsø 2 så tidlig som klokken 17.00, øynet vi muligheten for en dobbel i Oslo denne mandagen. Med overraskende mange alternativer landet vi til slutt på denne kampen, etterfulgt av et besøk til Skjetten Stadion.

Jeg satte nesa mot hovedstaden sammen med min stort sett trofaste Peugeot. En drøy time senere møtte jeg mitt reisefølge på Oppsal t-banestasjon. Derfra skysser jeg han de få minuttene til Trasop Kunstgress. Med en liten kjørefeil, og noe rushtrafikk kom vi noen minutter for sent til kamp. Heldigvis viste måltavla fremdeles 0-0.

Oppsal IL overrasket positivt med på en stilfull billett og et kampprogram som inneholdt mer enn bare lagoppstillinger og sponsorer. Da vaffelen med syltetøy også fikk godkjent karakter, fikk det så være at min kresne gane hadde litt å utsette på kaffen vi fikk servert. Dette ble en noe kort omgang for oss, en omgang som heller ikke bød på all verden, og lagene gikk til pause med 0-0.

Pausen ble benyttet til å ta en nærmere titt på anlegget. Banen er dessverre omringet av løpebane, noe jeg tidligere har uttrykk min misnøye mot. Resten av anlegget var sjarmerende nok, med fire betongtrinn langs langsiden som tribune. På andre siden av banen var det skog, med noen fjellknauser med publikummere. Vi konkluderte med at dette sannsynligvis var Oppsals svar på «gratishaugen».

I 2. omgang ble det for tøft for bunnlaget Tromsø 2 som måtte plukke to baller ut av eget nett. Oppsal kontrollerte oppgjøret greit inn etter målene, selv om Tromsø også hadde sine sjanser. Da dommeren blåste av kampen satte vi straks kursen mot neste kamp. På veien dit måtte vi igjen innom Oppsal t-banestasjon for å plukke opp nok en groundhopper-kollega, som var ferdig på jobb for dagen.

Oppsal IF Fotball 2 - 0 Tromsø IL 2

Målscorere

1-0 Emil Sildnes 59'
2-0 Ryan Doghman 73'


Turnering: 2. divisjon, avdeling 1

Tilskuere: 50

Dato: 29.8.2016

Underlag: Naturgress


Antall besøk: 1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *