Skjetten Stadion

Fra Trasop Kunstress på Oppsal gikk ferden videre til Skjetten Stadion i Akershus for å fullføre dagens dobbel. Vi hadde såpass god tid at vi kunne unne oss en baconpølse på Esso før 4. divisjonskampen ble sparket i gang. Skårer BK skulle være vertskap for Fet IL, fra Fetsund, som stilte med tidligere LSK-spiller Espen Søgård på laget.

4. divisjonoppgjøret på Skjetten ble spraket så sent som klokken 20.15. Allerede før kampen begynte jeg å angre på valget av shorts som antrekk. Heldigvis hadde jeg med jakke, som en fattig trøst.

Skjetten Stadion ligger vegg i vegg med Skjetten Nærsenter, så det gikk forholdsvis mange voksne og barn forbi banen. Bak hovedbanen var det også en 7-er bane hvor det pågikk så vel kamp som trening parallelt med kampen vi så. Mellom den imponerende tre-tribunene vi sto på, og banen, var det en drøy meter med asfaltert vei. Her kjørte det til stadighet biler frem og tilbake mens kampen pågikk, noe jeg vant litt underlig. Artig løsning, men noe forstyrrende for oss som prøvde å se på fotballkamp.

Etter at Skårer åpent best, spilte Fet seg mer og mer inn i kampen og gikk til pause med 0-2-ledelse. Kiosken på stadion hadde stengt, så vi benyttet pausen til å handle kaffe på Shell-stasjonene som må på andre av senteret. Han som telte opp dagens oppgjør i kiosken, var real nok til å anbefale bensinstasjon-kaffe for oss, da han selv ikke hadde mer å by på. Det var mer enn nok tid til å rekke tilbake til de siste 45 minuttene.

2. omgang gikk relativt rolig for seg. Vi begynte å bli noe kalde, og da spillet heller ikke varmet, gikk pratet fort over til å planlegge neste groundhopper-tur. Vi kom ikke helt i mål, men vi fikk med oss Skårers 1-2 redusering i det 90. spilleminutt.

Like etter blåste dommeren av for full tid, og vi var ikke sene med å komme oss til bilen og skru på varmen. Jeg kjørte mitt reisefølge til Lillestrøm stasjon, før jeg selv satte nesa tilbake til Østfold, allerede klar for neste tur.

Skårer BK 1 - 2 Fet IL

Målscorere

0-1 Marius Tolcsiner 22'
0-2 Atle Søgård 33'
1-2 Chima Okehi 90'


Turnering: 4. divisjon, Akershus

Tilskuere: 15

Dato: 29.8.2016

Underlag: Kunstgress


Antall besøk: 1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *