Råde Idrettspark

Denne lørdagen feiret jeg faktisk to år med kjæresten. Hun hadde et ærend noen timer denne dagen, som jeg ikke husker hva var. Uansett, jeg så muligheten for å lure til meg en bane i nærområdet. Det var serieåpning i 4. divisjon, og ingen ringene enn Simen Brenne skulle debutere for Råde IL på nivå fem. Dette måtte jeg bare få med meg.

Det var godt oppmøte på Råde Idrettspark denne lørdag. Jeg gikk ut fra at Simen Brenne hadde en del med det å gjøre. Overraskende mange kom ikledd supportereffekter, så det var tydelig flere faste benkeslitere her.

For ja, det gikk faktisk an å være nettopp benkesliter på Råde. Hele den ene langsiden var ikledd sitteplasser. Imponerende mange plasser, og overraskende behagelige. Selv valgte jeg å stå, selv om setene selvsagt måtte prøvesittet.

Kampen hadde en noe treg start, hva gjelder mål. Den store snakkisen var det voldsomme smellet vi hørte på andre siden av skogen, som ligger tett bak langsiden med sitteplasser. En bil hadde kjørt rett i autovernet på E6. Det var ingen tvil da vi hørte smellet, og en håndfull nysgjerrigperer måtte selvsagt tusle de få meterne gjennom skogen for å se at alt sto bra til med ulykkesfuglene. Meg selv inkludert. Alt sto heldigvis bra til. Da ambulansen i tillegg kom til stedet, tuslet jeg tilbake for å rekke andre omgang.

I andre omgang var Råde det klart beste laget. Spørsmålet var bare hvor mange mål Råde ville stoppe på. Det endte med en råsterkt 8-1-seier i Simen Brennes Råde-debut. Det vil etter alle solemerker holde til serieledelse etter runde én. Det blir spennende å se om Råde IL klarer å holde koken gjennom hele sesongen.

 

Råde IL 8 - 1 Tronvik FK

Målscorere

1-0 Stian Eriksrud 5'
1-1 Jens Ellef Andresen 35'
2-1 Ukjent (sm.) 53'
3-1 Jon-Andre Fredriksen 61'
4-1 Alexander Arnesen 66'
5-1 Alexander Arnesen 70'
6-1 Stian Eriksrud 75'
7-1 Vidar Martinsen 80'
8-1 Simen Longval Hedlund 85'


Turnering: 4. divisjon

Tilskuere: 0

Dato: 9.4.2016

Underlag: Kunstgress


Antall besøk: 15

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *