Melløs Stadion

Det er ikke ofte jeg får med meg bortekamp med B-laget til mitt kjære Strømsgodset. Da jeg for tiden bor i Fredrikstad, og Moss var vertskap for anledningen, så jeg denne helgen mulighet for en tur. Da Tippeligaen hadde pause, var det desto større grunn til å besøke Melløs.

Jeg har en kamp fra før på Melløs. Dette ble likevel sett på som et mulig høydepunkt på arenaen. Så vidt jeg kunne se var jeg den eneste Strømsgodset-supporteren på denne kampen. Det var helt sikkert flere som snek seg inn i mengden. Jeg var hvert fall den eneste på siden hvor jeg ble henvist, da jeg for anledningen valgte å gå i drakt.

Denne kampen er ikke mye å skrive hjem om. Allerede etter seks minutter ledet MFK 3-0 og kampen var i praksis kjørt før jeg hadde begynt. Jeg så ikke annen råd enn å gå i kiosken allerede etter ti minutter, hvor det selvsagt var få andre enn meg. Jeg kjøpte pølse i vaffel (det er faktisk godt) og kaffe til trøst. Resten av kampen var så som så, med Moss som det førende laget.

Melløs Stadion er et lekkert anlegg, og fortjener bedre enn nivå tre i Norge. Får MFK orden på økonomien igjen, får vi kanskje et gjensyn med den gamle storheten om noen år.

 

Moss FK 3 - 0 Strømsgodset IF 2

Målscorere

1-0 Bajram Ajeti 2'
2-0 Omar El Ghaouti 5'
3-0 Fabian Stensrud Ness 6'


Turnering: 2. divisjon, avdeling 4

Tilskuere: 454

Dato: 5.6.2016

Underlag: Naturgress


Antall besøk: 20

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *