Skuisletta Kunstgress

Igjen var mine snille foreldre barnevakt da jeg fant en kveldskamp langt nede i pyramiden.

Denne søndagen hadde jobben min brakt meg til Drammen, og jeg hadde til hensikt å ta med meg familien for å kombinere det med et besøk til mine foreldre. Videre hadde vi landa på å rett og slett bli over til mandag morgen, for så å kjøre rett til barnehage og arbeidsdag i Moss tidlig neste dag.

Etter at dagens dont var over og jeg hadde slått i hjel noen hyggelige timer med de nærmeste i blodslinjen, var jeg nok en gang kar om å skru på nok sjarm til å få noen timer i eget selskap på kvelden. De skulle jeg selvsagt bruke til å føre en ny bane på lista, og valget denne gangen falt på IL Jutul og deres Skuisletta Kunstgress i 8. divisjon, avdeling 1, Oslo. Dit ankom jeg med få minutter igjen til kampstart, og med åpen kiosk var dette nødt til å bli en festkveld.

Jeg hadde rukket både en bilderunde og å bytte en håndfull digitale skilling mot kaffe og vaffel i kiosken, før hjemmelagets William Berg åpnet målshowet etter drøye halvtimen. De skulle også rekke å doble ledelsen sin før kveldens pipeblåser mente det var på tide med en pust i bakken.

Det var vel i starten av 2. omgang at himmelen åpnet seg på vidt gap, så en stakkar som oppholdt seg på toppen av den flotte tretribunen på den ene langsiden måtte ta bena på nakken og komme seg i ly med klubbhuset på motsatt langside. Jeg rakk å bli nokså våt bare på de få meterne, men kunne følge resten av kampen under tak rett utenfor et flott og høyrest klubbhus til dette nivået å være. Fra denne siden fikk jeg for øvrig hoppbakken som et fint bakteppe. En kjenning på X foreslo videre å bestige den for å få noen spektakulære bilder derfra, men den ideen ble igjen på tegnebrettet for å si det sånn.

Det fortsatte både å renne ned fra himmelen og inn bak målet til Østlandskameratenes burvokter utover i omgangen. IL Jutul ga seg ikke før det stor 6-0 på tavla, og da var det bare å komme seg til bilen og bruke setevarmen til å tørke buksa på vei tilbake til Drammen.

For flere bilder fra Skuisletta Kunstgress og andre turer, sjekk ut Instagram- og X-profilen @paabortebane.

IL Jutul 6 - 0 Østlandskameratene FC

Målscorere

1-0 William Berg 33'
2-0 Fredrik Reinholdtsen 36'
3-0 Kristian Tveiten Storstrøm 46'
4-0 Kristian Tveiten Storstrøm 47'
5-0 Andreas Kristiansen Olsen 55'
6-0 Thomas Chaisee Storødegård 67'


Turnering: 8. divisjon, avdeling 1, Oslo

Tilskuere: 40

Dato: 26.5.2024

Underlag: Kunstgress


Antall besøk: 1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *