Myrerfeltet

For andre kveld på rad skulle jeg banehoppe i hovedstaden.

Ny dag og nye muligheter, som det heter. For mitt vedkommende hadde jeg igjen fått grønt lys til å dra på tur etter at poden var lagt, for å hanke inn en ny bane i samlingen. Turen skulle gå til Kjelsås. Grefsen Stadion som Kjelsås IL bruker har jeg besøkt et par ganger tidligere, men noen langpasninger fra den banen ligger Myrerfeltet som faktisk Kjelsås IL 3 bruker som fast hjemmebane i 5. divisjon, avdeling 1.

Den slags kan vi jo ikke la ligge ubesøkt, og det var altså hit jeg hadde satt kursen denne kvelden. Nevnte Kjelsås IL 3 skulle måle krefter mot Rilindja IL, og etter å ha parkert lovlig og gratis(!) langs veien i Oslo var jeg nå klar til kamp. Myrerfeltet er, som forventet nær sagt, en kunstgressbane uten noen form for tribunefasiliteter, men de har påspandert et par innbytterbenker med Kjelsås-logo på ryggen. Banen ligger pakket inn i et lite grøntområde og en grussti som mange ivrige mosjonister benyttet seg av, i tillegg til at det også var noen lekeapparater og dagligvarebutikk i umiddelbar nærhet. Så det var faktisk en del folk i området, uten at de nødvendigvis var der for kampens skyld.

Men det var altså jeg, og med dette besøket ble 5. divisjon, avdeling 1, Oslo, fullført. Det var den også i fjor, men fullførte ligaer er ferskvare, for å låne utrykket til en viss svenske, så etter opp- og nedrykk gjennom vinteren måtte jeg på jobb igjen. Om Kristian Müller Andersen visste om min litt banehopper-markering tviler jeg vel på, men det var da hyggelig at han spanderte en scoring på meg allerede i kampens første spilleminutt. Rilindja kom à jour etter 18 minutter ved Dradan Rexhai, og det ble også beholdningen til pause.

Da strenet jeg til SPAR-butikken rett over veien for å unne meg en ørliten kveldsmat fra ferskvaredisken, og var med det klar for de siste 45. Også den omgangen endte 1-1, og de som er racere i matematikk har allerede regnet seg frem til at det da ble 2-2 i målprotokollen til slutt. Det var ingen grunn til å bli igjen på stedet lenger enn dette, så jeg fant straks tilbake til bilen for å returnere til Moss.

For flere bilder fra Myrerfeltet og andre turer, sjekk ut Instagram- og X-profilen @paabortebane.

Kjelsås IL 3 2 - 2 Rilindja IL

Målscorere

1-0 Kristian Müller Andersen 1'
1-1 Dardan Rexhaj 18'
1-2 Alban Shipshani 60'
2-2 Martin Andreas Moen 73'


Turnering: 5. divisjon, avdeling 1, Oslo

Tilskuere: 6

Dato: 30.8.2023

Underlag: Kunstgress


Antall besøk: 1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *