Bjørndal Idrettspark

Det var fredag kveld og jeg skulle dure inn til hovedstaden for litt breddeball.

Dagen før hadde jeg vært på utflukt til Rustad. Nå var jeg altså tilbake til Oslo etter å ha vært hjemme i Moss for å jobbe og skifte klær siden forrige kamp. Denne kveldens var det 9. divisjon som sto på programmet, og det var primært, for ikke å si utelukkende, for å benytte anledningen til å huke av Bjørndal Idrettspark på listen.

Som vanlig passet det fint med disse kveldskampene i Oslo-pyramiden, for da rekker jeg å bli med på kveldsstellet hjemme først. Da det var ro i huset tok jeg med meg min trofaste følgesvenn på fire hjul. Vi stoppet som vanlig innom Shell Storebaug for å fylle kaffekoppen før vi navigerte oss frem til Søndre Nordstrand.

Her på Bjørndal Idrettspark (som jeg ble møtt med på et skilt her, og da bruker jeg mer enn gjerne det fremfor disse standard kunstgress-navnene) skulle altså Bjørndal IF ta imot Haugerud IF 2 til dyst til 9. divisjon, avdeling 2, Oslo. På vei mot anlegget ble jeg møtt med et skilt med klubbnavnet på, samt et flott klubbhus med klubbnavn, men dessverre uten kiosk for anledningen.

Ved selve banen er det en fjellknaus langs en ene langsiden. Jeg karret meg opp der for å knipse noen bilder i starten av oppgjøret. Etter å ha gjort det, tenkte jeg som så at jeg like gjerne kunne se deler av kampen herfra. Derfra så jeg laglederbenkene på samme langside som jeg oppholdt meg. Anlegget har naturlig nok kunstig dekke, og på motsatt langside er det faktisk en fin liten tretribune der flere lokale hadde tatt plass. Utover dette er det ingen publikumsfasiliteter, mens slett ikke et dårlig sted å se fotball tatt nivået i betraktning.

Selve kampen ble også en fredagskveld verdig. Jeg oppsummerer den kort med å røpe at det sto hele 5-2 på måltavla ved dommerens siste fløytestøt. Dermed kunne jeg glad og fornøyd finne tilbake til kjøretøyet, enda en bane rikere.

For flere bilder fra Bjørndal Idrettspark og andre turer, sjekk ut Instagram- og X-profilen @paabortebane.

Bjørndal IF 5 - 2 Haugerud IF 2

Målscorere

1-0 Mohammed Subhan Shakoor 5' (str)
2-0 Khalil Ben Hechmi Jelassi 25'
3-0 Khalil Ben Hechmi Jelassi 38'
4-0 Jostein Alessandro Rodriguez Fossum 45'
4-1 Abdisamed Ahmed Osman Arab 51'
4-2 Yassin Azzamouri 77'
5-2 Besnik Kovaci 85'


Turnering: 9. divisjon, avdeling 2, Oslo

Tilskuere: 33

Dato: 18.8.2023

Underlag: Kunstgress


Antall besøk: 1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *