Holmen Kunstgress

Fredag kveld i eget selskap blir veldig ofte banehopping.

Holmen IF hadde jeg blinket meg ut en god stund, og det var primært for å fullføre avdelingen til A-laget i 4. divisjon. Det er jo som kjent alltid mest stas å se kamper med A-laget, men særlig etter at jeg ble småbarnsfar har jeg blitt mindre kresen og heller benyttet de anledningene som kommer. Det var også tilfelle denne fredagskvelden da jeg litt uventet endte i eget selskap, og kunne benytte det til å sysle med det jeg liker aller best på fritiden.

Jeg landet da på at Holmen IF 2 v Lambertseter IL 3 i 10. divisjon(!), avdeling 1, Oslo, var godt nok til å huke av det som i grunn ikke er en veldig spennende bane. Da firer jeg hvert fall mer på kravene, og jeg var snart på farten for å rekke den sene kampstarten. Det gjorde jeg grei margin, og etter min faste bilderunde kunne jeg ta plass på en av tømmerstokkene som utgjorde, det blir jo veldig raust å kalle det en tribune, men hvert fall noen trinn der skuelystne kunne ta plass noenlunde behagelig midt på den ene langsiden. Utover dette skal de ha pluss for å holde kiosken åpen for reservelaget, og de har noen flotte laglederbenker på motsatt side av der jeg etter hvert slo meg til ro.

Elias Bostrom, som etter hvert skulle bli kampens store spiller, på godt og vondt, satte inn 1. omgangs eneste mål. Vertskapet kunne dermed ta pausepraten med senkede skuldre og jeg kunne ta en tur i kiosken og få avslag på vaflene som hadde sunket såpass i temperatur at de hyggelig damene i kiosken ikke hadde hjerte til å avkreve full pris.

Med litt munngodt og en Urge å leske strupen på, hadde jeg en alle tiders fredagskveld i eget selskap. Nevnte Elias Bostrom bidro til enda mer god stemning da han doblet Holmens ledelse. Gjestene rakk å ordne en redusering før samme Bostrom fullførte sitt hat trick fra straffemerket, før han avsluttet kvelden med å bli påspandert en tidlig dusj av kveldens kampleder. Selv med en mann mindre klarte Holmen å ri av en målrik avslutning på kampen, og vil for alltid stå igjen i historiebøkene med 5-2-seier. Jeg så ingen grunn til å drøye etter siste pipeblås, selv om det hadde vært en flott fotballkamp.

For flere bilder fra Holmen Kunstgress og andre turer, sjekk ut Instagram- og Twitter-profilen @paabortebane.

Holmen IF 2 5 - 2 Lambertseter IF 3

Målscorere

1-0 Elias Bostrom 28'
2-0 Elias Bostrom 51'
2-1 Ali Jomaa Alalawi 53'
3-1 Elias Bostrom 68' (str)
4-1 Iver Olfert Boye Ahlgren 78'
5-1 Thomas Rotvold Ingebrigtsen 90+
5-2 Yahya Abd Albaset Alkhattab 90+


Turnering: 10. divisjon, avdeling 1, Oslo

Tilskuere: 4

Dato: 5.5.2023

Underlag: Kunstgress


Antall besøk: 1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *