Åsgårdstrand Idrettspark

På besøk hos mamma og pappa fikk jeg lurt meg unna noen timer for å banehoppe.

Denne torsdagen i februar hadde vi tatt turen til mine foreldre i Drammen. Etter at vi ble foreldre, og mamma og pappa som en naturlig følge av det har blitt besteforeldre for første gang, var det naturlig nok mest stas å hilse på familiens siste tilskudd. Det førte til at jeg kunne lure meg unna noen timer denne kvelden, uten at de nærmest ville merke det.

Med på slep hadde jeg min yngste bror som også har vist litt interesse for banehopping de siste årene, og vi hadde Åsgårdstrand som destinasjon denne kvelden. De skulle ta imot Teie IF til treningskamp på en av de to kunstgressbanene som sammen utgjør Åsgårdstrand Idrettspark.

Her ble vi møtt av et flott klubbhus som heldigvis var åpent så vi kunne varme oss i pausen, men de hadde dessverre ikke åpent kiosk for anledningen. Mellom banene var det også en liten, høyreist tretribune som jeg til tross for snø og is, nærmest med livet som innsats, besteg for å kunne knipse noen bedre bilder av begivenhetene på banen. Et lite bygg mellom banene i tillegg til nevnte klubbhus er også på plass, noe som gjør Åsgårdstrand Idrettspark til et helt greit anlegg på dette nivået. Om ikke banehopper André Wauthier nødvendigvis er en del av det faste inventaret, så var også han på plass til kveldens batalje og vi ble stående og skravle med han gjennom kvelden.

Selve treningskampen oppsummerer jeg enkelt og greit med at gjestene fra Nøtterøy gikk seirende ut med 0-1 på tavla, etter en grei gjennomkjøring for begge lag. Jeg takket min navnebror for kampen, og tok med meg min biolgiske bror tilbake til Drammen etter enda en flott fotballkveld.

For flere bilder fra Åsgårdstrand Idrettspark og andre turer, sjekk ut Instagram- og Twitter-kontoen @paabortebane.

Åsgårdstrand IF 0 - 1 Teie IF

Målscorere

Målscorer ukjent


Turnering: Treningskamp

Tilskuere: 15

Dato: 9.2.2023

Underlag: Kunstgress


Antall besøk: 1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *