Valle Hovin Kunstgress 2

Det var klart årets første banehopp utendørs.

Jeg hadde allerede fire fotballkamper på samvittigheten i det herrens år 2023, men nå skulle jeg huke av for min første nye bane uten tak over hodet. Åstedet for dette var Valle Hovin Kunstgress 2, som ligger i «bakgården» til Vålerenga Stadion og Vallhall Arena som mange enten har besøkt eller kjørt forbi med bil.

På kunstgressbanen nærmest innendørshallen Vallhall, som for øvrig fristet mer og mer utover kampen, skulle osloklubbene Skeid og Frigg møtes til treningskamp. Jeg hadde blinket meg ut denne kampen en ukes tid i forveien. Terje MollestadMarius Helgå og min yngre bror hadde åpenbart gjort det samme, så det var selskap fra et nydelig trekløver denne iskalde lørdagskvelden i hovedstaden.

Denne treningskampen var som mange andre, det ble en god del mål og en haug med bytter underveis. Det ble god underholdning for de rundt 30 skuelystne, som fikk se både at Frigg førte kampen med 0-2 etter et snaut kvarter, og at Skeid snudde til 3-2 på omtrent like kort tid før dommeren sendte lagene inn til plussgradene i garderoben. Både mitt reisefølge og jeg benyttet anledningen til å søke ly i Vallhall (pun intended). Ikke bare fikk jeg slått lens og kost meg i varmen, men jeg gjorde også det jeg kunne for å tømme kiosken for solbærtoddy. En slik ble også med ut for å varme de samme henda som ikke hadde tatt med hansker for anledningen, men bortsett fra det var både bekledningen og selskapet godt også i 2. omgang.

Frigg økte til 2-4 drøye 10 minutter av omgangen, men etter det var det «hjemmelaget» det handlet om. Skeid snudde nok en gang, og sa seg ikke fornøyde før det sto 6-4 på tavla. Og kanskje var ikke alle i rødt helt fornøyde da heller, uten at jeg skal rippe mer opp i et brent straffespark mot slutten av kampen.

Jeg var snar med å søke ly i bilen da dommeren signaliserte at kampen av slutt. Banehopperåret 2023 er så smått i gang. Det er stas, og neste stopp på programmet nå blir etter alt å dømme Månejordet i Larvik, kommende midtuke.

For flere bilder fra Valle Hovin Kunstgress 2 og andre turer, sjekk ut Instagram- og Twitter-profilen @paabortebane.

Skeid Fotball 6 - 4 Frikk Oslo FK

Målscorere

0-1 Ukjent 8'
0-2 Ukjent 14'
1-2 Magnus Dahlby 18' (str)
2-2 Matarr Kah 24'
2-3 Ukjent
2-4 Ukjent
3-4 Maxwell Effiom 62' (str)
4-4 Karl Omdahl 68'
5-4 Noah Sveen 81'
6-4 Maxwell Effiom 89'


Turnering: Treningskamp

Tilskuere: 30

Dato: 20.1.2023

Underlag: Kunstgress


Antall besøk: 1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *