Merkurbanen 2

For å få nye baner i Østfold-kretsen, må jeg ty til det noen ikke regner for ny bane.

Da jeg besøkte Tveter IL for en liten tid tilbake, var det siste klubb i rekka med seniorlag i Østfold-kretsen. Likevel er det fremdeles mulig å raske med en og annen ny bane i denne kretsen, men det kommer nok litt an på hva den enkelte regner som ny bane.

Etter mye om og men, har jeg til slutt falt ned på at «ny bane er ny bane» uansett, mest ev den enkle grunn at jeg synes det er vanskelig å sette en annen tydelig grense.

Med det i bakhodet, tok jeg denne kvelden med meg sønnen min til Fredrikstad for å se Trosvik IF 2 på Merkurbanen 2, som ligger vegg i vegg med en annen bane, som jeg har besøkt tidligere. Dette vil sikkert noen regne som to baner på samme anlegg, uten at jeg har til hensikt å lage en stor sak ut av det.

Jeg var uansett klar for å huke av en ny bane, og det ble gjort med 7. divisjonsoppgjøret Trosvik IF 2 v Selbak TIF 2. Merkurbanen 2 er en helt enkelt kunstgressbane, totalt blottet for fasiliteter for publikum.

Av den grunn ser jeg ikke helt behovet for å legge ut om dette besøket i det vide og det brede. Jeg hadde hatt en lang arbeidsdag på Sørlandet, men takket vært sen kampstart rakk vi kampen greit. Jeg hadde som nevnt med meg sønnen min på syv måneder som oppførte seg eksemplarisk, helt til vi gikk for en litt tidlig avreise for å beholde husfreden.

Jeg lar det bli med at gjestene fra Sellebakk (ja, klubbnavn og stedsnavn skriver forskjellig) vant komfortabelt 3-0, etter ett mål i 1. omgang og to i den andre, inkludert et straffespark.

For flere bilder fra Merkurbanen 2 og andre turer, sjekk ut Instagram- og Twitter-profilen @paabortebane.

Trosvik IF 2 0 - 3 Selbak TIF 2

Målscorere

0-1 Arbnor Mjaki 2'
0-2 Viktor Aleksander Johansen 55' (str)
0-3 Sebastian Diskerud Engsmyr 71'


Turnering: 7. divisjon, avdeling 1, Østfold

Tilskuere: 30

Dato: 31.8.2022

Underlag: Kunstgress


Antall besøk: 1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *