Marikollen Kunstgress

Med besøket hos Rælingen FK er 4. divisjon, Akershus, fullført.

Det var lørdag, og vi hadde for en gangs skyld en fridag som sto helt åpen. Jeg hadde allerede fått nyss i at Rælingen FK skulle være vertskap for Raumnes & Årnes IL i 4. divisjon, Akershus, kl. 13.00 denne solfylte lørdagen. Ikke bare det, men et besøk til Marikollen Kunstgress ville også bety komplett liga for undertegnede.

Jeg solgte inn at vi kunne dra på tur sammen til Rælingen, jeg tok med meg poden på kamp og kona kunne få kose seg i eget selskap på Strømmen Storsenter et par timer. Som sagt så gjort, og med det bar det av sted til Romerike som en fin start på lørdagen.

Vi parkerte ved Marikollen Idrettspark noen minutter før kampstart, slik at jeg rakk å montere vogn og ta med det en seks måneder gammel krabat trenger for å ha det bra i to timer. Med det var gutta boys klare for kamp. Jeg sørget for å få unnagjort bilderunden tidlig i kampen, mens det ennå var god stemning i vogna. Man vet jo aldri når det snur, så like greit å få unnagjort det «formelle». Det blir jo unektelig en litt annen type kamp med barn, men når alternativet er å bli hjemme så vet jeg hva jeg velger.

Gjestenes Petter Hanekamhaug sørget for at det sto 0-1 til pause, og i stedet for å vende snuta mot kiosken som jeg vanligvis gjør, ble det heller matpause for junior i vogna denne gangen. Marikollen Idrettspark er et flott anlegg for en breddeklubb, med en rekke baner og annet som gjør at det kan være aktivitet dagen lang.

Marikollen Kunstgress, som er dagens kamparena, er beskjedent utsmykket. Et par provisoriske tribuner med blå plastseter, som står i stil til klubbens farger, er beholdningen. På motsatt langside finnes et par laglederbenker, speakerbu og kampur. Kiosk har de som nevnt også i et eget bygg, selv om jeg måtte la den stå i fred denne dagen.

I 2. omgang kom jeg i prat med en trivelig banehopper, og nytt bekjentskap for meg, fra LSK-miljøet. Vi ble stående og prate om løst og fast innenfor fotballens verden ut kampen, men vi fikk med oss at Magnus Krefting Hansen doblet gjestenes ledelse, før Rælingens Eirik Sannum satte et straffespark som til slutt skulle vise seg å bare bli et trøstemål.

Litt temperatur ble det også. To ganger dro kamplederen frem den røde fargen, og begge gangene gikk det utover gjestene. De klarte likevel å ro seieren i land, selv om det bød på litt ekstra overtid og kona faktisk rakk å møte oss på veien tilbake til bilen.

Dette ble altså siste bane som manglet i 4. divisjon, Akershus, for min del, og ble med det en perfekt start på lørdagen. Så får vi se hvordan divisjonen ser ut neste sesong, da jeg helt sikkert må på nye turer for å gjenta bragden.

For flere bilder fra Marikollen Kunstgress og andre turer, sjekk ut Instagram- og Twitter-kontoen @paabortebane.

Rælingen FK 1 - 2 Raumnes & Årnes IL

Målscorere

0-1 Petter Hanekamhaug 24'
0-2 Magnus Krefting Hansen 57'
1-2 Eirik Sannum 68' (str)


Turnering: 4. divisjon, Akershus

Tilskuere: 60

Dato: 20.8.2022

Underlag: Kunstgress


Antall besøk: 1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *