Furuset Kunstgress

Parkeringsplassen til IKEA var utsikt på min neste kamp.

Nå har det faktisk gått tre uker siden forrige oppdatering her inne. Det spørs om fansen til Sophie Elise hadde godtatt det, men nå gjør nok hun noen flere kroner på dette enn meg, så eventuelle faste lesere her får ha meg unnskyld. Jeg tjener til livets opphold på andre måter enn å skrive blogg, og det er nettopp derfor det er såpass lenge siden sist. Etter et par hektiske uker med opptil flere reiser både til Vestlandet og Sørlandet, skal jeg nå se om jeg husker noe særlig av oppgjøret Furuset 3 v Skaubygda som snart er en måned gammelt.

Det var hvert fall en søndag med sent avspark. Det hadde vært en travel helg også, men freden hadde senket seg da Furuset 3 og Skaubygda sparket i gang kl. 20.15, vegg i vegg med IKEA. Det hører egentlig med til sjeldenhetene at jeg ser et 3.-lag som hjemmelag, men denne kvelden var det ikke all verden å plukke fra, så da lot jeg det stå til for å kunne huke av en ny bane. I så måte er gjestene langt mer spennende, som er en av særdeles få seniorlag her til lands som fremdeles spiller på grusbane(!). Her er for øvrig et gjensyn med turen til Dalbanen, om det er av interesse.

Men nå var det altså Furuset Kunstgress i fokus, og det er en særdeles enkel kunstgressbane. En liten hjemmesnekret tretribune er plassert langs den ene langsiden, der det også er mulig å karre seg opp på en gressvoll for litt bedre utsikt over banen. Klubbhus har dem også her, og da er det jo til leve med her inne i Oslo-gryta hvor det har en tendens til å ikke alltid være Wembley man kommer til, for å si det sånn.

Jeg tok plass på toppen av nevnte tribune, sammen med en håndfull andre interesserte. Vi var nå så langt nede som i 8. divisjon, avdeling 1, Oslo. Furuset 3 lå trygt og godt plassert midt på tabellen. Skaubygda havnet til slutt nest nederst, bare med Bislett 2 bak seg på tabellen.

Tabellen lyver ikke, er det noe som heter. Det bar dette oppgjøret hvert fall preg av, for hjemmelaget styrte showet fra start til slutt. Hele 5-0 sto på det tavla til pause. Grus-laget skulle få med seg et trøstemål i bagasjen som bare blir stående som pynt. Furuset holdt gående helt til det sto 8-1, og da var det kanskje like greit at dommeren lot gjestene vende hjemover igjen. Det skulle jeg også etter en ny flott fotballtur, og var snart klart igjen for nye eventyr.

For flere bilder fra Furuset Kunstgress og andre turer, sjekk ut Instagram- og Twitter-kontoen @paabortebane.

Furuset IF 3 8 - 1 Skaubygda IL

Målscorere

1-0 Hisham Naoum 10'
2-0 Salman Ahmed Asskali 17'
3-0 Erdal Boyzel 25'
4-0 Eskinder Berhane Baraki Roth 30'
5-0 Yassin Boumehdi 35'
6-0 Arshed Al-Derawi 55'
7-0 Arshed Al-Derawi 70'
7-1 Patrick Johansen Granås 75'
8-1 Øzgur Camur 88'


Turnering: 8. divisjon, avdeling 1, Oslo

Tilskuere: 10

Dato: 10.10.2021

Underlag: Kunstgress


Antall besøk: 1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *