Skiptvet Stadion

Det var klart for kortreist moro denne torsdagen.

Jeg hadde sett meg ut denne kvelden på Skiptvet Stadion en stund nå, i tospann med Anders. Det er jo litt ekstra stas når det er to A-lag som møttes, og den anledning bød seg altså nå. Jeg var egentlig på vei til å plukke opp min turkamerat da han ringte meg og kunne melde om et aldri så lite storinnrykk. Han hadde nemlig klart å lure med seg våre felles bekjente Jon Erik og Trond Sæterøy.

Da kunne jeg heller vende snuta direkte til Skiptvet og slå meg ned på en kro der for en planlagt matbit med guttaboys før kampstart. Jon Erik skal etter ryktene vite hvor gasspedalen står for å si det sånn, så jeg ble nesten litt overrasket over at jeg kom frem først selv om jeg hadde et solid forsprang. At to FFK- og én Sarpsborg 08-supporter kommer smilende inn på gatekjøkkenet etter en biltur sammen er jo også en prestasjon, men nå var vi altså samlet og mette og klar for kamp på nivå 8.

Skiptvet Stadion sto før denne kampen igjen som én av to baner i Østfold-kretsen som jeg ikke har besøkt. Vel og merke blant baner som brukes som fast hjemmearena av seniorlag. NMBUI i Ås står for øvrig igjen som eneste hull i samlinger der nå. De spiller sine resterende hjemmekamper på bortebane (snikreklame), så den bragden må jeg vente med å fullføre til 2022-sesongen.

Men det var jo ikke noe i veien for å besøke Skiptvet av den grunn, og som en følge av det også fullføre denne avdelingen. Dagens gjester kunne jeg like gjerne sittet på med, for det var ingen ringere enn FK Eika Krapfoss fra Moss. Skiptvet Stadion er smykket med et stort og flott klubbhus, en kiosk og en romslig tretribune. Det gjør det til et av de best utstyrte anleggene på dette nivået.

Det er alltid hyggelig med selskap på kamp, og vi skravlet som vanlig om løst og fast underveis i kampen. Når sant skal sies har jeg vært på mer spennende kamper i mitt liv, og det så faktisk lenge ut til å ende målløst til tross for at Skiptvet spilte med en mann mer i drøyt 20 minutter.

Etter 85 minutter fikk faktisk gjestene i mindretall hull på byllen, og mulighet til å ta med seg alle poengene tilbake til Moss. Slikt ville ikke vertene ha noe av med fasjonabelt besøk på tribunen, så Stian Johan Jørgensen sørget for 1-1 allerede minuttet etter. Det skulle også bli sluttresultatet, og jeg takket med det gjengen for en hyggelig kamp.

For flere bilder fra Skiptvet Stadion og andre turer, sjekk ut Instagram- og Twitter-profilen @paabortebane.

Skiptvet IL 1 - 1 FK Eika Krapfoss

Målscorere

0-1 Henrik Sebastian Sjøvold 85'
1-1 Stian Johan Jørgensen 86'


Turnering: 7. divisjon, avdeling 3, Østfold

Tilskuere: 30

Dato: 7.10.2021

Underlag: Kunstgress


Antall besøk: 1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *