Bjølsen Kunstgress

De sene kamptidspunktene er gull verdt i ukedagene.

Jeg hadde en noe kort natt i bagasjen, etter sen ankomst fra Sørlandet dagen før. Men det var vel verdt å bli igjen etter jobb for å besøke Hisøy IL. Men det skal mer enn en kort natt til for at jeg mister lysten på nye utflukter. Så også i dag, og med avspark så sent som kl. 20.15 i 4. divisjon, Oslo, var jeg klar for kveldstur.

Det var bare en uke som jeg hadde besøkt Bjølsenfeltet, som bokstavelig talt bare er et steinkast unna det som ble dagens destinasjon. Bjølsen Kunstgress er omtrent så spennende som den høres ut. Det er en nokså «plain» kunstgressbane uten tribunefasiliteter. Men de er heldige med beliggenheten rett ved siden av en brukbar stor gressvoll, hvor rundt 20 tilskuere tok plass og fikk god oversikt over banen.

Det var klart for 4. divisjon, avdeling 1, i Oslo. Gamle Oslo, som i dag var vertskap, hadde jeg sett tidligere denne høsten. Da i Manglerudhallen hvor de gjorde en god figur. Jeg liker å tro at trener Adam Larsen Kwarasey, som kan smykke seg som seriemester med mitt favorittlag, Strømsgodset, fra 2013, har noe med dette å gjøre. Kanskje lærte han noe av gode, gamle Ronny Deila den gangen?

En annen talentfull spiller er også noe overraskende i troppen til Gamle Oslo FK. Muhamed Keita har også gjort sine saker godt i Strømsgodset, men er nå nede på nivå 5 av grunner som er ukjent for undertegnende. Men de ga jo litt ekstra glans og glitter til oppgjøret mot Kolbotn IL, som var dagens gjester.

Jeg oppsummerer selve kampen kort. Gamle Oslo scoret ett mål i hver omgang, og med det gikk de seirende ut av oppgjøret med 2-0. Som en følge av sen kampstart blir kamper ofte sent ferdig også. Så da dommeren blåste av bar det rett til bilen og tilbake til Moss for min del. En flott fotballkveld var ved veis ende, men jeg var på langt nær ferdig for uka.

For flere bilder fra Bjølsen Kunstgress og andre turer, sjekk ut Instagram- og Twitter-profilen @paabortebane.

Gamle Oslo FK 2 - 0 Kolbotn IL

Målscorere

1-0 Andreas Mario Andrès Haglund 7'
2-0 Ron-Ezekiel Orpilla Reyes 79'


Turnering: 4. divisjon, avdeling 1, Oslo

Tilskuere: 20

Dato: 14.9.2021

Underlag: Kunstgress


Antall besøk: 1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *