Linderud Kunstgress

Kveldens andre kamp var også i Oslo-pyramiden.

Jeg hadde akkurat sett kamp på Bjølsenfeltet, og hadde nå 10-15 minutter i bil bort til Linderud Kunstgress. Banene ligger tett i Oslo, så dette var ikke helt ukjente jaktmarker for meg. Det faktum at jeg har bodd et par år på Bjerke i studietiden hjalp også på. Nå var det ikke tiden for å være nostalgisk ved Bjerke travbane, men heller rekke kampstart på Linderud.

Jeg skulle holde meg i 7. divisjon, men jeg skulle bytte til avdeling 3. Linderud IL skulle i dag ta imot reservelaget til Wam-Kam FK til dyst. Jeg parkerte utenfor inngangen, der jeg ble møtt med et klubbhus med klubblogo på. Det er ikke verst bare det på nivå 8 i Oslo. Jeg tok meg opp trappen til kunstgressbanen og hallen som lå side om side. Det skulle være utendørs kamp i dag, og jeg så meg tidlig ut den perfekte plassen for å se kamp.

T-banelinjen går nemlig ovenfor banen. Ved hjelp av en asfaltert gangvei opp i høyden til perrongen, var det også et naturlig utsiktspunkt. Det var for så vidt noen meter fra banen, men takket være høydemeterne opp til T-banen hadde jeg perfekt utsikt over begivenhetene under meg. Der ble jeg stående etter en liten bilderunde, og kunne også benytte anledningen til å ta et par telefoner underveis uten å bli forstyrret.

Ola Lødrup Fossum ble 1. omgangs store mann med sine to scoringer for hjemmelaget, som kunne gå til pause med denne sagnomsuste farlige 2-0-ledelsen. Utover i kampen fikk jeg også besøk av banehopper og LSK-mann Jørgen Knutsen, som det alltid er hyggelig å slå av en prat med. Da kunne vi være «kongen på haugen» begge to, der praten fort gikk over til våre respektive favorittlag. Nede på kunstgresset satte Bright Owusu spikeren i Wam-Kam-kisten med sin 3-0-soring med drøye kvarteret igjen.

Da ble det til slutt en behagelig hjemmeseier for Linderud IL. Jeg takket Jørgen for kampen og tuslet tilbake til bilen. Neste stopp for meg nå var jobbtur til Rogaland. Men i tillegg til arbeidsmøtet på Sola lufthavn, skulle jeg denne gangen benytte meg av bakketransport for å hilse på en god kamerat og se det jeg trodde skulle bli én kamp, men som ble to.

For flere bilder fra Linderud Kunstgress og andre turer, sjekk ut Instagram- og Twitter-profilen @paabortebane.

Linderud IL 3 - 0 Wam-Kam FK 2

Målscorere

1-0 Ola Lødrup Fossum 15'
2-0 Ola Lødrup Fossum 35'
3-0 Bright Owusu 73'


Turnering: 7. divisjon, avdeling 3, Østfold

Tilskuere: 10

Dato: 6.9.2021

Underlag: Kunstgress


Antall besøk: 1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *