Vestby Arena

Takker være en Twitter-bruker fikk jeg denne kvelden med en treningskamp i mitt nye nærområde.

Jeg hadde for lengst lagt fra med fotball denne kvelden da jeg bladde gjennom Twitter-kontoen og kom tilfeldigvis over en ivrig HSV-supporter som skulle se laget sitt denne kvelden.

HSV er som jeg har nevnt i et tidligere innlegg en sammenslåing av Hølen IK, Soon IF og Vestby IL, stiftet i 2009. Klubben tar mål av seg å være en felles klubb for hele kommunen. Sist jeg så HSV Fotball i aksjon spilte de på Soon Arena, så jeg anså dette som en fin anledning til å huke av en bane som kanskje ikke er like mye i bruk, en kveld det uansett ikke skjedde all verdens annet.

Vestby Arena ligger side om side med Vestby skole og blir helt sikkert mye brukt av elevene der. Det gjør ikke all verden da denne banen selvsagt har kunstgress. Vestby Arena skiller seg litt fra andre baner på dette nivået da det er bygd en større tribune i tre langs den ene langsiden, mellom banen og skolebygget. Denne gir god utsikt over det som skjer på banen. I tillegg er det mulig se kampen inne, da den delen av skolebygget som vender mot banen er kantine. Her holdt de for øvrig oppe gjennom hele kampen, noe som også er en positiv overraskelse på dette nivået, og særlig når det er treningskamp det er snakk om.

HSV Fotball skal i 2019 måle krefter i 5. divisjon, mens Ekholt, fra Rygge utenfor Moss, kan komme opp til samme nivå i 2020 om de gjør det godt i 6. divisjon, avdeling 1.

Jeg gidder ikke å legge ut noe særlig om denne kampen annet enn at det ble en svært målrik og underholdende affære. Jeg må også rette en takk til nevnte Twitter-bruker som gjorde meg oppmerksom på kampen, for at han også holdt oss oppdatert med målscorere på hjemmelaget. Målscorerne er i sin helhet basert på denne Twitter-kontoen som kilde, og det er også derfor Ekholt-målene står med ukjent ekspeditør.

Hjemmelaget gikk til pause med 4-1, og til slutt skulle det bli solide 9-2 i denne treningskampen. Et par av målene fikk jeg således heller ikke med meg da kaffen fra 1. omgang måtte returneres til naturen, men det er da ikke den verste kampen å miste en par mål.

Alt i alt en trivelig fotballkveld ble det, og med enda en ny bane i boks kan jeg nå snart se fremover til at alvoret skal starte både i Eliteserien og nedover i systemet.

For flere bilder fra Vestby Arena og andre turer, sjekk ut Instagram-profilen «paabortebane».

HSV Fotball 9 - 2 Ekholt BK

Målscorere

1-0 Viktor Irazu 4'
2-0 Viktor Irazu 20'
3-0 Gaute Storsæter 22'
4-0 Gaute Storsæter 27'
4-1 Ukjent 30'
5-1 Ola Kjølberg 47'
6-1 Christian Bjerke 56'
7-1 Kedhi 86'
8-1 Gaute Storsæter 88'
9-1 Kedhi 90'
9-2 Ukjent 90'


Turnering: Treningskamp

Tilskuere: 28

Dato: 5. mars 2019

Underlag: Kunstgress


Antall besøk: 1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *