Risum Kunstgress

Med denne banen unnagjort, har jeg besøkt det meste av lokale baner i mitt nye nabolag.

Risum Kunstgress er også er gørr kjedelig kunstgressbane som er tilknyttet en skole i Halden. Den lokale klubben Idd SK holder til på denne banen. Dette er heller ikke en bane jeg prioriterer høyt, og da 2. laget til Idd spilte hjemmekamp en kveld det ikke skjedde så mye annet bestemte jeg meg for å benytte anledningen.

Jeg lot bilen frakte meg de få minuttene opp til banen og jeg ankom noen minutter før kampstart. Det mest overraskende denne kampen er at Idd SK bruker cornerflagg med klubblogo på. Det er ikke hverdagskost i Norge.

Idds 2. lag skulle denne kvelden måle krefter mot reservelaget til Fredrikstad-klubben Begby. Bortelaget gikk til slutt seirende ut av oppgjøret med hele 2-4.

Nok en lokal bane er krysset av, så jeg slipper å erge meg over en ubesøkt bane når jeg en gang flytter fra Halden.

 

Jeg har i etterkant også sett A-laget til Idd SK spille seriekamp på samme bane.

Idd SK 2 2 - 4 Begby IL 2

Målscorere

0-1 Patrick Sjøberg 11'
0-2 Oliver Dennis Irvam Lock 25'
0-3 Patrick Sjøberg 51'
1-3 Per Kenneth Kaurin 54'
1-4 Oliver Dennis Irvam Lock 70'
2-4 Marius Halden Jahr 74'


Turnering: 7. divisjon, avdeling 1

Tilskuere: 10

Dato: 25.4.2017

Underlag: Kunstgress


Antall besøk: 4

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *