Strupe Kunstgress

Reservelagene til min nye lokale klubb, Kvik Halden, bruker noen ganger andre baner enn Halden Stadion.

Strupe Kunstgress er en kjip kunstgressbane tilknyttet en skole i Halden. 2. laget til Kvik Halden spiller en god del på Halden Stadion, men noen ganger er banen opptatt. Da blir laget henvist til Strupe.

I likhet med Berg Stadion, så avla jeg et besøk her kun for å krysse av banen på min liste og slippe å kjøre forbi den med jevne mellomrom og irritere meg over en bane jeg ikke har besøkt. Her hadde jeg ikke annet valg enn å se et reservelag i aksjon.

Jeg lot bilen frakte meg de få minuttene til Strupe og ble servert en forholdsvis underholdende kamp med hele åtte mål. Været må også sies å være interessant, da det til og med snødde litt underveis.

Disse lokale banene i mitt nye nabolag bruker jeg ikke mer energi på å beskrive.

 

Omsider spilte også Kvik Haldens A-lag en kamp på denne banen, da Halden Stadion ikke var klar for kamp:

Kvik Halden FK – Lillestrøm SK 2 0-2. Norsk Tipping-ligaen 23.4.2018.

Kvik Halden FK 2 5 - 3 Rakkestad IF

Målscorere

1-0 Artin Awihangi 7'
1-1 Resul Sadriu 20'
2-1 Marcus Sjømo Eriksson 44'
2-2 Håvard Ringstad Nilsen 61'
3-2 Ole Jacob Herft 78'
4-2 Peder Nomell 83'
4-3 Resul Sadriu 86'
5-3 Peter Nomell 90+2'


Turnering: 4. divisjon

Tilskuere: 45

Dato: 24.4.2017

Underlag: Kunstgress


Antall besøk: 3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *