Siljevi (Sverige)

Dagens andre kamp fant også sted på andre siden av grensen.

Etter å ha sett kamp i Uddevalla, begynte turen tilbake til Norge og Halden. På veien skulle jeg stoppe innom Grebbestads IF og deres hjemmebane Siljevi. Der skulle jeg se oppgjøret Grebbestads IF – Nordvärmlands FF.

Som nevnt i forrige reisebrev slapp jeg gratis inn på forrige kamp da jeg ikke hadde med svenske kontakter og de ikke aksepterte norske bankkort. Kampen i Grebbestad var såpass nært i tid fra den forrige at jeg ikke hadde tid til å ta ut penger i svensk valuta. Jeg reiste derfor til dagens andre kamp i god tro om at det fantes en løsning.

Siljevi er et aldeles praktfullt anlegg hvor jeg vant meg til rette med en gang. Naturgressbanen badet i sol på en nokså åpent plass med skog rundt. På den ene langsiden er den en liten hovedtribune med tak over. På den andre siden er det festet trebenker festet til bakken og spredt utover deler av gressplenen. Jeg, og flere med meg, tok plass på gressplenen langs nevnte langside. Anlegget entres ved den ene kortsiden hvor det også er klubbhus, kiosk, griller og toaletter.

Ved inngangspartiet ble jeg igjen vist nåde hos de lokale og slapp gratis inn på kamp. Jeg takket høflig og beklaget på nytt. Et kampprogram fikk jeg også rasket med meg, noe som gjør en groundhopper like fornøyd hver gang. Mangelen på svenske penger skulle etter hvert bli veldig kjipt, da jeg utover i kampen kjente behovet for at lite måltid, men det måtte vente til etter kamp.

Grebbestads IF har jeg sett på Sparvallen Konstgräs tidligere i vinter i et lokalt distriktsmesterskap. I den kampen imponerte de og jeg så derfor frem til å se de i aksjon på sin daglige hjemmebane.

Igjen er det dessverre nokså lenge siden kampen at jeg bare kan melde om en jevnspilt og spennende kamp som endte med hjemmeseier etter to scoringer og ett brent straffespark i løpet av de siste ti minuttene av kampen.

Grebbestads IF 2 - 0 Nordvärmlands FF

Målscorere

1-0 Jonas Henriksson 81' (str)
2-0 Emeka Uche 90+1'


Turnering: Division 2, Norra Götaland

Tilskuere: 130

Dato: 22.4.2017

Underlag: Naturgress


Antall besøk: 1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *