Berg Stadion

Lokallagene i ny by er verdig en titt når det ikke skjer noe annet.

Etter å ha flyttet til Halden før jul, sjekket jeg selvsagt hva som rørte seg av lokale breddeklubber ved siden av flaggskipet Kvik Halden. Berg IL er ett av disse lagene.

Jeg er i utgangspunktet ikke veldig tilhenger av å se reservelag på hjemmebane, men denne kvelden trosset jeg mine egne regler. Når sant skal sies var jeg egentlig ikke veldig interessert i hverken laget eller banen, men banen ligger såpass nærme der jeg bor at groundhopperen i meg irriterte seg hver gang jeg kjørte fordi. En kveld det ikke skjedde stort annet, og b-laget viste seg å spille hjemmekamp, tok jeg turen ene og alene for å kunne krysse banen av på listen min og dermed pynte på antallet.

Kampen ble ikke mer enn det jeg forventet, men jeg fikk om ikke annet servert hele fem mål. Nå slipper jeg i det minste å la meg plage av en ubesøkt bane neste gang jeg kjører forbi.

 

Jeg har i etterkant av denne kampen også sett A-laget til Berg i aksjon på samme bane. Det er følgende kamp:
Berg IL – Navestad IF 0-3
28.8.2017
6. divisjon, avdeling 1

Berg IL 2 5 - 0 Nylende IF

Målscorere

Alle målscorere ukjent


Turnering: 7. divisjon, avdeling 1

Tilskuere: 15

Dato: 20.4.2017

Underlag: Kunstgress


Antall besøk: 4

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *