Spartabanen

Sparta Sarpsborg inviterte Sprint-Jeløy til 3. divisjonsoppgjør denne lørdags ettermiddagen. Jeg hadde endelig anledning til å besøke Sparta Kunstgressbane, som ligger noen gode langpasninger fra Tippeliga-arenaen Sarpsborg Stadion.

Sparta Kunstgressbane ligger vegg i vegg med Sparta Amfi, som er hjemmebanen til ishockeylaget Sparta Warriors. Anlegget består av en inngjerdet kunstgressbane, med såkalt «hard standing» foran klubbhuset. Fasilitetene er ikke all verden å skryte av, kun kiosk og toalett.

Sparta og Spring-Jeløy ligger i hver sin ende på tabellen, selv om kampen ikke tydet på det. Sprint-Jeløy, som ligger på øvre halvdel av tabellen styrte mye av spillet i den første omgangen. De scorte også ledermålet rett før hvilen.

I andre omgang spilte Sparta seg mer og mer inn i oppgjøret. Siste halvdel av omgangen var de det førende laget, og hadde, etter min mening, også fortjent en utligning. De fikk for øvrig et mål korrekt avblåst for offside. Nærmere kom ikke Sparta og Sprint-Jeløy kunne reise hjem til Moss med 0-1 seier og tre poeng.

 

FK Sparta Sarpsborg 0 - 1 SK Sprint-Jeløy

Målscorere

0-1 Andreas Andreassen 45'


Turnering: 3. divisjon, avdeling 1

Tilskuere: 50

Dato: 20.8.2016

Underlag: Kunstgress


Antall besøk: 3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *