Ås Stadion

Denne junidagen bød Ås på skikkelig sommer. Kjæresten hadde dratt på tidlig sommerferie med familien. Da så jeg en god mulighet til å få plukke en bane, på en lørdag ettermiddag.

Lokalbutikken lå såpass nærme stadion at jeg handlet inn mine forfriskninger til kampen der. Det var så varmt at jeg til og med lot kaffekoppen drøye til jeg kom hjem igjen.

Ås Stadion har gressplen å by på som tribune. Når den i tillegg har løpebane rundt naturgresset, for å kunne arrangerer friidrettsstevner blir jeg veldig lite imponert. Jeg synes ikke løpebane har noe på en fotballbane å gjøre. Samtidig har jeg forståelse for at breddeklubber ikke kan bygge egen anlegg til fotballaget.

Jeg klarer også å styre min begeistring for varme over 25 grader. Jeg søkte derfor ly i det som var av skygge mellom trenerbenkene. En imponerende ivrig Ås-trener bød på store dele av underholdningen i denne kampen som til slutt endte med 1-1 og poengdeling.

 

Ås IL 1 - 1 SK Sprint-Jeløy

Målscorere

1-0 Stein Kjetil Gimre 23'
1-1 Håkon Stark 87'


Turnering: 3. divisjon, avdeling 1

Tilskuere: 0

Dato: 4.6.2016

Underlag: Kunstgress


Antall besøk: 3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *